طرز تهیه بسکوئیت های بای
شنبه 25 دي 1395 - یک روش بسیار مبتکرانه برای تهیه بسکوئیت های بای . . .
مواد لازم:
طرز تهیه:
ابتدا کره نرم شده درمحیط بیرون و روغن مایع را مخلوط میکنیم. بعد نشاسته و پودر قند را اضافه می کنیم. سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم. مواد مخلوط شده را نصف میکنیم. به نیمی از مواد کاکائو می زنیم و به نیمی دیگر آرد برنج اضافه می کنیم. مواد را ورز می دهیم تا به خوبی با هم مخلوط شوند. بعد مطابق شکل، چهار عدد شکل گرد درمی آوریم. دوعدد سفید و دو عدد قهوه ای درست می کنیم. سپس چهار عدد شکل گرد را در وسط کف دست قرار می دهیم. سپس در کف دست آن را پهن می کنیم و کمی آنرا می چرخانیم تا به شکل چرخ دربیاید. بعد روی ظرف فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم و آنها را روی کاغذ روغنی می چینیم. دمای فر را روی 170 درجه تنظیم می کنیم و به مدت 30 دقیقه بسکوئیت ها را در فر قرار می دهیم.
نکته 1: بهتر است بسکوئیت ها را قبل از اینکه در فر قرار دهید به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته 2: برای کاکائو می توانید کاکائوی رژیمی و معمولی را مخلوط کنید.
آرد |
4 لیوان | کاکائو | 2 قاشق |
آرد برنج | 2 قاشق | کره | 250 گرم |
پودر قند | 1 لیوان | روغن مایع | یک استکان |
نشاسته گندم | 4 قاشق |
طرز تهیه:
ابتدا کره نرم شده درمحیط بیرون و روغن مایع را مخلوط میکنیم. بعد نشاسته و پودر قند را اضافه می کنیم. سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم. مواد مخلوط شده را نصف میکنیم. به نیمی از مواد کاکائو می زنیم و به نیمی دیگر آرد برنج اضافه می کنیم. مواد را ورز می دهیم تا به خوبی با هم مخلوط شوند. بعد مطابق شکل، چهار عدد شکل گرد درمی آوریم. دوعدد سفید و دو عدد قهوه ای درست می کنیم. سپس چهار عدد شکل گرد را در وسط کف دست قرار می دهیم. سپس در کف دست آن را پهن می کنیم و کمی آنرا می چرخانیم تا به شکل چرخ دربیاید. بعد روی ظرف فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم و آنها را روی کاغذ روغنی می چینیم. دمای فر را روی 170 درجه تنظیم می کنیم و به مدت 30 دقیقه بسکوئیت ها را در فر قرار می دهیم.
نکته 1: بهتر است بسکوئیت ها را قبل از اینکه در فر قرار دهید به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته 2: برای کاکائو می توانید کاکائوی رژیمی و معمولی را مخلوط کنید.