طرز تهیه خاگینه
يكشنبه 19 دي 1395 - یک روش جالب برای درست کردن خاگینه بدون تخم مرغ
مواد لازم:
طرز تهیه ی خاگینه:
همه ی مواد رو به خوبی با هم مخلوط میکنیم. داخل ماهی تابه روغن میریزیم، مواد رو به ماهی تابه انتقال میدهیم، درب ماهیتابه دستمال میپیچیم. اجاق گاز را کم میکنیم و پودر گلمحمدی و دارچین را روی مواد میریزیم. بعد از سرخ شدن چون دم کنی داشته داخل مواد هم خوب پخته میشود. از وسط نصف میکنیم روی هم بر میگردانیم و تیکه تیکه اش میکنیم. با شکر، آب و زعفران دم کرده شربت درست می کنیم. بعد شربت آماده و سرد شده را روی خاگینه ها میریزیم.
پودر تخم مرغ | 20 گرم | گلمحمدی | به میزان دلخواه |
آب | 50 گرم | دارچین | به میزان دلخواه |
آرد رژیمی | 25 گرم | شکر | یک پیمانه |
ماست پر چرب | 20 گرم | آب | نصف پیمانه |
وانیل | یک پر | زعفران دم کرده | یک قاشق مربا خوری |
طرز تهیه ی خاگینه:
همه ی مواد رو به خوبی با هم مخلوط میکنیم. داخل ماهی تابه روغن میریزیم، مواد رو به ماهی تابه انتقال میدهیم، درب ماهیتابه دستمال میپیچیم. اجاق گاز را کم میکنیم و پودر گلمحمدی و دارچین را روی مواد میریزیم. بعد از سرخ شدن چون دم کنی داشته داخل مواد هم خوب پخته میشود. از وسط نصف میکنیم روی هم بر میگردانیم و تیکه تیکه اش میکنیم. با شکر، آب و زعفران دم کرده شربت درست می کنیم. بعد شربت آماده و سرد شده را روی خاگینه ها میریزیم.