طرز تهیه رول اسفناج
يكشنبه 19 دي 1395 - رول اسفناج یک فینگر فود عالی برای افراد خوش ذائقه محسوب می شود.
مواد لازم:
طرز تهیه سس:
ابتدا کره و آرد را روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم، سپس کافی میت و پودر تخم مرغ را با مقداری آب مخلوط کرده و به آن اضافه می کنیم. سپس چند دقیقه آن را حرارت می دهیم.
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و آن را سرخ می کنیم، سپس هویج را خرد کرده و کمی تفت می دهیم، بعد زرد چوبه اضافه کرده و این مواد را با اسفناج خام روی نان پهن می کنیم. پس از چند دقیقه حرارت، مایع سس را روی مواد نان لواش می ریزیم. نان را رول کرده و با چاقو برش می زنیم. سپس آن را سرخ می کنیم.
اسفناج | 70 گرم | کره مارگارین | 20 گرم |
هویج | 20 گرم | پودر تخم مرغ | 10 گرم |
پیاز |
20 گرم | کافی میت | 10گرم |
زردچوبه | به میزان لازم | آرد رژیمی | 20 گرم |
نان لواش | به تعداد لازم |
طرز تهیه سس:
ابتدا کره و آرد را روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم، سپس کافی میت و پودر تخم مرغ را با مقداری آب مخلوط کرده و به آن اضافه می کنیم. سپس چند دقیقه آن را حرارت می دهیم.
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و آن را سرخ می کنیم، سپس هویج را خرد کرده و کمی تفت می دهیم، بعد زرد چوبه اضافه کرده و این مواد را با اسفناج خام روی نان پهن می کنیم. پس از چند دقیقه حرارت، مایع سس را روی مواد نان لواش می ریزیم. نان را رول کرده و با چاقو برش می زنیم. سپس آن را سرخ می کنیم.