چاي هل و دارچين
پنجشنبه 16 مهر 1388 - در هواي سرد زمستان, چاي هل و دارچين واقعن ميچسبد. امتحان كنيد حتماخوشتان ميآيد.
مواد لازم :
چاي دو قاشق مرباخوري
چوب دارچين يك تكه كوچك
هل سبز پنج يا شش عدد
يك عدد قوري چيني:)
آب را جوش ميآوريم و چند لحظه كنار ميگذاريم تا از جوش بيافتد. توجه كنيد آب درحال جوش را روي چاي نريزيد. چاي و هل و دارچين را در قوري ريخته و روي آن آب جوش ميريزيم و ميگذاريم مدت نيم ساعت روي كتري با حرارت ملايم دم بكشد. سپس چاي خوشرنگ و خوش طعم ما آماده است.