تماس با مادرباره ماصفحه اصلی چهار‌شنبه 23 مي 2018 - 2 خرداد 1397  
ورود اعضا عضویت



صفحه اصلی جدیدترین مطالب اخبار و رویدادها آموزش آشپزی مقالات بهداشت و سلامت تالار گفتمان درباره ما تماس با ما
IranPKU.ir


دسته هاي مطالب

اخبار و رویدادها

آموزش آشپزی

مقالات

بهداشت و سلامت



سايت هاي مرتبط

PKU.com

PKU News

National Society for Phenylketonuria

انجمن حمايت از كودكان

انجمن فنیل کتونوری استان همدان

تحصیل در مالزی

انجمن فيزيك ايران

مهاجرت به مالزی

صفحه اصلیآموزش آشپزی    
طرز تهیه سوسیس دست ساز
پنج‌شنبه 05 ژانويه 2017 - 16 دي 1395

یک سوسیس دست ساز و سالم برای طرفداران غذاهای خانگی . . .
مواد لازم:
سیب زمینی آب پز
پودر همبرگر
پودر تخم مرغ حامی
پیاز
فلفل دلمه
پودر سیر
ادویه
آرد آیسودا

طرز تهیه:
سیب زمینی را آب پز می کنیم، سپس آن را رنده می کنیم، بعد پودر همبر گر و پودر تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم. سپس پیاز و فلفل دلمه ای را رنده می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. پودر سیر، ادویه و آرد آیسودا را به مواد اضافه می کنیم و سپس همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. مواد را سفت می گیریم. همه مواد را داخل سلفون می پیچیم و به آن حالت سوسیس می دهیم. بعد آن را با همان سلفون به مدت پانزده دقیقه داخل آب جوش می اندازیم تا پخته شود.





جهت ارسال نظر می بایست در سایت عضو شوید .

جهت عضویت اینجا کلیک کنید و در صورتی که قبلا عضو بوده اید جهت ورود اینجا کلیک کنید ...