شنبه 23 ژوئن 2018 - 2 تير 1397
طرز تهیه پنکیک خرمایی
طرز تهیه پنکیک خرمایی
شنبه 4 دي 1395 - کل فنیل این پنکیک 152 می باشد.
مواد لازم:

مخمر 5 گرم کره گیاهی 
100 گرم
بکینگ پودر
2 ق مربا خوری 
آرد
500 گرم 
زعفران پودر شده مقداری 
شیر کافی میت
2 ق غذا خوری
شکر 
150 گرم خرما 100 گرم
آب ولرم به اندازه لازم    


طرز تهیه:

مواد خشک را مخلوط کرده، بعد کره را ذوب کرده و اضافه می کنیم، سپس آب ولرم را کم کم اضافه کرده و با دست ورز می دهیم. آب باید به اندازه ای باشد که خمیر به دست نچسبد. بعد توی پلاستیک تمیزی ریخته، می گذاریم تا 45 دقیقه بماند. بعد از خمیر به اندازه یک نارنگی بر میداریم و با وردنه به قطر یک سانت باز می کنیم. خرما را در یک طرف خمیر به اندازه دو قاشق می ریزیم و طرف دیگر خمیر را روی آن می آوریم و در فر که از قبل گرم شده قرار می دهیم. پخت پنکیک حدود هفت دقیقه زمان می برد. باید دقت کنیم تا نسوزد.

نکته: کل فنیل این مواد 152 می باشد.