سه‌شنبه 16 جولاي 2019 - 25 تير 1398
طرز تهیه کیک سبزیجات
طرز تهیه کیک سبزیجات
پنج‌شنبه 18 آذر 1395 - در این کیک را می توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود از سبزیجات متنوع استفاده کنید.
مواد لازم:

مخلوط آرد آیسودا و سمپر 
300 گرم روغن زیتون   
سه قاشق
پکینگ پودر
یک قاشق چایخوری آب ولرم     
به مقدار لازم
شکر  
یک قاشق مربا خوری    

          
طرز تهیه:
آرد آیسودا و سمپر، بکینگ پودر، شکر، روغن زیتون و آب ولرم به اندازه ای که خمیر بدست نچسبد را با هم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم. بیست دقیقه روی آن را میپوشانیم. مواد میانی دلبخواه است. می توانید از فلفل دلمه، گوجه، پیاز، قارچ، پیازچه، چند برگ اسفناج، زردچوبه و یک چهارم گالینا بلانکای سبزیجات با دو قاشق روغن زیتون استفاده کنید. خوب تفت بدهید تا آب مواد تبخیر شود. پس از آنکه خمیر عمل آمد، بین دو پلاستیک با وردنه آن را باز می کنیم. سبزیجات تفت خورده را در وسط خمیر قرار می دهیم. سپس دور خمیر را مثل پره های پنکه برش می دهیم. و سپس آن را در تنور قرار می دهیم، اول شعله پایین را روشن میگذاریم، پس از گذشت ده دقیقه شعله بالا را روشن میکنیم. شعله باید کم باشد. روی آن را روغن می مالیم تا قرمز شود.