سه‌شنبه 10 دسامبر 2019 - 19 آذر 1398
طرز تهیه کلو چه
طرز تهیه کلو چه
سه‌شنبه 16 آذر 1395 - کلوچه همیشه یک میان وعده خوشمزه و بسیار مقوی تلقی می شود.
مواد لازم:

آرد الک کرده یک بسته روغن جامد  ۲۰ گرم
پکینگ پودر یک هشتم ق .چ
روغن مایع ۵۰ گرم
جوش شیرین یک هشتم ق .چ
شیر
200 گرم
کره حیوانی و یا گیاهی ۱۵۰ گرم زعفران به میزان لازم

  مواد میانی:

آرد ۱۳۰ گرم وانیل یک قطره
کره 45 گرم پودردارچین یک ق. س .
روغن جامد ۲۰ گرم پودرهل یک ق. چ.
روغن مایع ۲۰ گرم شکر قهوه ای و یا سفید ۲۵۰ گرم

طرز تهیه:
  
همه مواد را با خمیر گیر همزن خوب مخلوط کرده، وقتی کره جذب آرد شد، ۲۰۰گرم شیر و یا آب زعفران اضافه کرده و به مواد ریخته ومخلوط کرده، وقتی خمیر یک دست شد رویش یک پلاستیک کشیده وبه مدت ۲۰ دقیقه استراحت داده و در این فاصله مواد میانی را درست می کنیم.
 

همه مواد میانی را با هم مخلوط می کنیم، شکر همینطور درشت بماند، بعد هم ۶۰ گرم از خمیر برداشته و وسط آن را باز می کنیم، از مواد میانی داخل آن گذاشته و بعد می بندیم و رویش را مهر مخصوص کلوچه می زنیم، سپس آن را درفر از قبل داغ شده با درجه ۲۶۰ سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه با شعله پایین و بعد ۵ الی ۱۰ دقیقه با شعله بالا قرار می دهیم تا روی کلوچه ها کاملا طلایی بشود.