سه‌شنبه 10 دسامبر 2019 - 19 آذر 1398
طرز تهیه ته چین گوجه بادمجان
طرز تهیه ته چین گوجه بادمجان
چهار‌شنبه 19 آبان 1395 - ته چین با طعمی متفاوت. . .
مواد لازم:
گوجه
بادمجان
برنج
ماست رژیمی
نمک
وانیل
زعفران


طرز تهیه:
گوجه وبادمجان روحلقه حلقه کرده و سرخ میکنیم وکنار میگذاریم. برنج را آبکش کرده وکنار گذاشته، ماست رژیمی,کمی نمک و وانیل و زعفران آب کرده را خوب مخلوط میکنیم و 10 گرم پودرتخم مرغ و روغن مایع را به ماست اضافه کرده و دوباره هم میزنیم. برنج آبکش شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بعد در یک ظرف نچسب روغن ریخته و روی حرارت گذاشته، کمی که داغ شد نصف مواد برنج و ماست را ته ظرف خوب پخش میکنیم وبادمجان را میچینیم و یک لایه هم گوجه چیده مابقی برنج را هم روی تمام مواد پخش می کنیم. درظرف را میبندیم ویک ساعت ونیم صبر میکنیم تا آماده شود. درآخر کمی هم کره تکه کرده روی برنج قرار می دهیم تا ذوب شود.