سه‌شنبه 10 دسامبر 2019 - 19 آذر 1398
طرز تهیه کیک دو رنگ
طرز تهیه کیک دو رنگ
يكشنبه 9 آبان 1395 - یک کیک بسیار خوشمزه و اشتها آور برای صبحانه یا عصرانه فرزند دلبندتان
مواد لازم:

آرد رژیمی 115 گرم پکینگ پودر 1 قاشق کوچک
کره 50 گرم وانیل 1 قاشق کوچک
شکر نرم 50 گرم شیر رژیمی 
100 میلی لیتر
پودر تخم مرغ رژیمی 1 قاشق کوچک    

                                 
 طرز تهیه:

کره و شکر را چه با دستگاه، چه با دست و چه با لیسک خوب هم بزنید. بعد آرد، پکینگ پودر و پودر تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. بعد کم کم شیر و وانیل را اضافه کنید تا یک مخلوط یکدست به دست آید. مواد رو نصف کنید، به نصف از مواد یک قاشق شکلات صبحانه بزنید و روی بقیه مواد بریزید. حال مواد را در فر با حرارت۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه یا بیشتر قرار دهید.

نکته 1: شکری که استفاده می کنید باید بسیار نرم باشد. می توانید برای کیفیت بهتر شکرتان را آسیاب کنید.

نکته 2: می توانید به جای شیر و وانیل از آب پرتقال تازه و گلاب استفاده کنید. گلاب عطر لازم را به کیک می دهد.