سه‌شنبه 19 مارچ 2024 - 29 اسفند 1402
طرز تهیه نان ساندویچ گرد
طرز تهیه نان ساندویچ گرد
پنج‌شنبه 26 فروردين 1395 - نان ساندویچی گرد را می توانید برای ساندویچ کردن غذاهایی مثل همبرگر و کوکو استفاده کنید.
مواد لازم:

آرد
400 گرم شکر
نصف قاشق چایخوری
آب ولرم
220 گرم مخمر
7 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری روغن مایع 2 قاشق غذا خوری




طرز تهیه:

تمام مواد را در ظرفی ریخته خوب ورز می دهیم تا خمیری نرم به دست آید که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده می گذاریم تا 30 دقیقه استراحت کند. فر را روشن می کنیم و سینی را داخلش می گذاریم تا داغ شود، خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و چونه می گیریم. آنها را گرد باز می کنیم و روی دستمال می چینیم. روی نان ها را با برس روغن می مالیم و سینی داغ را از فر درآورده، فورا نان ها را در سینی می چینیم و در فر طبقه بالا قرار می دهیم و به مدت 10 تا 15 دقیقه می پزیم. نان ها نباید خشک شوند. بعد از پخت لای دستمال پیچیده و در پلاستیک می گذاریم.

نکته: کل مواد 166 تا فی دارد.