شنبه 20 آوريل 2024 - 01 ارديبهشت 1403
طرز تهیه شیرینی مربایی
طرز تهیه شیرینی مربایی
چهار‌شنبه 25 فروردين 1395 - شیرینی مربایی یک شیرینی بسیار لذیذ است که می توانید آن را به عنوان عصرانه با چای میل کنید.
مواد لازم:

آرد رژِیمی
180 گرم
کره
100 گرم
پودر قند
40 گرم
وانیل
نصف قاشق چایخوری
مربای مارمالاد یا معمولی به میزان لازم

  طرز تهیه:
کره، پودر قند و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی می زنیم تا نرم و سبک شود. آرد را الک کرده و در دو مرحله به کره اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم. خمیر نباید به دست بچسبد. خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و 30 دقیقه استراحت می دهیم، بعد آن را دوباره کمی ورز داده و لای کاغذ روغنی با وردنه باز کرده و با کاتر دلخواه قالب می زنیم. شیرینی ها باید زوج باشند. وسط نصف شیرینی ها را قالب کوچکتر زده تا میان تهی شود (در صورت دلخواه).

سپس شیرینی ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده میچینیم. حال آنا را در فر که از قبل گرم کرده ایم با 175 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می پزیم. در صورت تمایل می توانید به خمیر رنگ مجاز خوراکی بیفزایید. بعد از خنک شدن روی شیرینی مربای مارمالاد با طعم دلخواه می زنید و شیرینی دوم را رویش می گذارید.

نکته: تمام مواد 59 تا فی دارد.