پنج‌شنبه 28 مارچ 2024 - 09 فروردين 1403
طرز تهیه نان کنجدی
طرز تهیه نان کنجدی
شنبه 10 بهمن 1394 - یک دستور نان خوشمزه برای علا قه مندان به خوردن نان . . .
مواد لازم:

آرد 250 گرم خمیر مایه
3 گرم
سبوس اسفرزه  
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
دو قاشق غذا خوری
پکینگ پودر  
یک قاشق چایخوری آب گاز دار 
نیم لیوان (150 میلی لیتر)
نمک
یک قاشق چایخوری آب ولرم 
100 تا 150 میلی لیتر
شکر 
یک قاشق مربا خوری    

طرز تهیه:
ابتدا سبوس اسفرزه و خمیر مایه و شکر را به آب ولرم اضافه می کنیم، حدود 5 دقیقه استراحت می دهیم. بعد آرد و پکینگ پودر و نمک را در یک کاسه مخلوط می کنیم و آب و مخمر و سبوس را به آرد اضافه می کنیم و روغن زیتون و آب گاز دار را با دست ورز می دهیم. اگر جا داشت و توانستید با خمیر کار کنید، کمی دیگر هم به خمیر آب دهید، اگر هم جا نداشت که داخل سینی فر را چرب کنید و نان را فرم دهید و رویش را چرب کنید و کمی کنجد بپاشید، بعد نیم ساعت استراحت بدهید، و در فر که از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد در حدود 10 تا 15 دقیقه بپزید. اول زیر نان ها را بپزید، بعد رویشان را بپزید. اگر دیدید رنگ نان ها سفید هستند، کمی روی نان ها را با برس روغنی چرب کنید و رویش را برشته کنید.