پنج‌شنبه 25 آوريل 2024 - 06 ارديبهشت 1403
طرز تهیه نان همبر و باگت
طرز تهیه نان همبر و باگت
شنبه 03 بهمن 1394 - نان یکی از اصلی ترین غذاهای ما ایرانی ها می باشد. پس بهتر است برای رفع اصلی ترین نیاز فرزندانمان، طرز تهیه نان کم پروتئین را یاد بگیریم.
مواد لازم:

آرد رژیمی 
500 گرم روغن مایع  
50 گرم
نمک 
1 ق چ آب ولرم 350 میلی لیتر
شکر  
2 ق چ زعفران دم کرده 
1 ق چ
مخمر خشک 7 گرم    

طرز تهیه:     
     

زعفران را داخل آب ریخته، مخمر را اضافه کرده و هم می زنیم. سپس روغن مایع را اضافه می کنیم. آرد، نمک و شکر را در ظرفی می ریزیم، مایع را اضافه کرده، با همزن برقی 5 دقیقه هم می زنیم، بعد روی خمیر را پلاستیک کشیده و رویش یک دستمال می کشیم. می گذاریم تا در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت کند.
 پس از آن برای مدت کوتاهی با همزن هم زده. بعد دست ها را با روغن مایع چرب کرده، از خمیر برداشته، چونه می کنیم و یا به شکل باگت کوچک درآورده و در سینی فر می چینیم و برای 15 دقیقه استراحت می دهیم. سپس آنها را در فر که از قبل گرم کردیم با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه می پزیم. بعر از فر درآورده، رویش دستمال می اندازیم تا نان ها نرم و خنک شوند.

نکته: این خمیر چسبنده است. آرد بیشتر اضافه نکنید، چون باعث سفت شدن نان ها می شود.

نکته: در پخت این نان از آرد رژیمی سمپر استفاده شده است.