شنبه 27 فوريه 2021 - 9 اسفند 1399
ترشي ليته بادمجان كبابي
ترشي ليته بادمجان كبابي
شنبه 2 خرداد 1388 - اين ليته بسيار ملايم و خوش طعم است.

مواد لازم:

بادمجان درشت            10 عدد

گل‌كلم متوسط             نصف

هويج بزرگ                   3 عدد

سير                           20 حبه

فلفل سبز                    كمي

نمك و زردچوبه            به مقدار لازم

سركه                        به مقدار لازم

طرز تهيه:

بادمجان‌ها را در فر يا كباب‌پز كبابي مي‌كنيم تا كاملا بپزند (مثل بادمجان كبابي براي ميرزاقاسمي).

سپس آن‌ها را پوست مي‌كنيم و كمي نمك مي‌زنيم و روي پارچه مي‌چينيم تا آب آن‌ها كاملا گرفته شود.

هويج‌ها را رنده كرده و نمك مي‌زنيم و روي پارچه مي‌ريزيم تا آب آنها گرفته شود.

گل كلم و سير و فلفل را هم خرد كرده و نمك زده و روي پارچه مي‌ريزيم تا آب آنها هم گرفته شود. ( مقدار فلفل بستگي به ذائقه خودتان دارد كه تند دوست داشته باشيد يا نه).

نصف روز بايد مواد بالا به همين حالت بمانند.

سپس بادمجان‌ها را ساطوري كرده و در ظرفي ريخته و همه مواد را به آن اضافه مي‌كنيم و سركه روي آنها مي‌ريزيم.

چون اين ترشي با بادمجان كبابي درست شده و عطر و طعم بادمجان كبابي را دارد، ادويه ترشي به آن نمي‌ريزيم، فقط كمي زردچوبه و سياه دانه به آن اضافه مي‌كنيم.

بعد از ريختن سركه، نمك ترشي را هم بچشيد، چون به مواد آن نمك زده بوديم ممكن است به نمك كمي نياز داشته باشد.