جمعه 17 مي 2024 - 28 ارديبهشت 1403
فست فود آدم را خِنگ مي‌كند
فست فود آدم را خِنگ مي‌كند
چهار‌شنبه 05 بهمن 1390 - متخصصان تغذيه دانشگاه آكسفورد دريافتند كه خوردن همبرگر، كباب‌هاي آماده، چيپس و ديگر مواد غذايي داراي چربي زياد مي‌تواند در كاهش عقل و هوش آدم‌ها مؤثر باشد.
فست فود آدم را خِنگ مي‌كند

متخصصان تغذيه دانشگاه آكسفورد دريافتند كه خوردن همبرگر، كباب‌هاي آماده، چيپس و ديگر مواد غذايي داراي چربي زياد مي‌تواند در كاهش عقل و هوش آدم‌ها مؤثر باشد.

اين متخصصان با انجام آزمايش‌هايي روي موش‌ها به اين نتيجه رسيدند كه در نزديك به 10 روز مصرف فست فود، حافظه كوتاه مدت فرد آسيب مي‌بيند و تاثير بد در كاركرد ذهني او بر جا مي‌گذارد.

خوردن انواع فست فود توان تحرك و فعاليت را كاهش مي‌دهد. دانشمندان از چنين پيامدهايي با عبارت «خماري ناشي از چربي بالا» ياد مي‌كنند.

گروهي از محققان بيولوژيست هم مي‌گويند نتايج اين مطالعه نشان مي‌دهد كه آن چه مي‌خوريم چگونه در نحوه كار بدن اثر مي‌كند.
 
اندرو موراي محقق معتقد است غذاهايي كه غربي‌ها مصرف مي‌كنند سرشار از چربي است كه منجر به چاقي، ابتلاي به بيماري ديابت و تهديد سلامت بدن در درازمدت مي‌شود.