دوشنبه 22 آوريل 2019 - 2 ارديبهشت 1398
طرز تهيه كتلت
طرز تهيه كتلت
دوشنبه 15 آذر 1389 - همانطور كه مي دانيد مي شود با استفاده از حداقل مواد براي بچه غذاهاي بسيار خوبي درست كنيم كه هم في آنها را كنترل كرده و هم از همه مواد غذايي در رژيم روزانه آنها استفاده كرد .
طرز تهيه كتلت :

گرد آورنده : اعظم رفيعي

مواد لازم :
سيب زميني پخته         70 گرم          52 في
آرد رژيمي                    20 گرم          3 في
خيار شور                    25 گرم          2 في
گوجه فرنگي                20 گرم          5 في
نمك و ادويه                 به ميزان لازم

طرز تهيه :
ابتدا سيب زميني را آب پز كرده و مقداري آرد رژيمي به آن اضافه ميكنيم . اضافه كردن ميزان آرد به شكل مايه بستگي دارد . بايد تا جايي آرد را اضافه كرد كه خمير چسبنده نباشد و با دست به راحتي شكل بگيرد . معمولا 20 گرم آرد كافي است . پس از آن نمك و زرد چوبه را به آن اضافه مي كنيم و مواد را كاملا با دست ورز مي دهيم ودر يك ماهي تابه كه از قبل روغن در آن ريخته شده و حرارت ديده مي گذاريم تا كاملا سرخ شود . غذاي ما آماده است . مي توانيد آنرا با كمي خيار شور و گوجه فرنگي تزيين كنيد و ميل كنيد .