دوشنبه 22 آوريل 2019 - 2 ارديبهشت 1398
طرز تهيه مسقطي
طرز تهيه مسقطي
يكشنبه 25 مهر 1389 - نكته مهم در تهيه مسقطي ، انتخاب نشاسته عالي و مرغوب است و مي توان براي رنگ دادن به آن از زعفران استفاده كرد .

مواد لازم :

نشاسته مرغوب                                200 گرم                           38               

شكر                                               400 گرم                                              

آب                                                6 تا 7 ليوان                                         

گلاب                                             نصف ليوان                                         

روغن جامد                                      60 گرم                                               

هل كوبيده                                    نصف قاشق چايخوري       4                                        


اين شيريني در مجموع 42 في و 2940 كالري انرژي دارد .

 

طرز تهيه :

ابتدا نشاسته را در مقداري آب سرد حل مي كنيم . توجه داشته باشيد كه اگر روي نشاسته حل نشده آب گرم بريزيد ، به خوبي حل نخواهد شد . نشاسته حل شده را در ظرف لعابي مي ريزيم  ، ظرف را روي حرارت ملايم مي گذاريم و مرتب به هم مي زنيم تا به جوش آيد و كمي غليظ شود . شكر و گلاب را روي آن مي ريزيم . سپس روغن و هل كوبيده را به مايع اضافه مي كنيم . مايع را به هم مي زنيم تا مخلوط شود . مايع بايد آن قدر بجوشد تا كاملا غليظ شود طوري كه اثر قاشق روي آن محو نشود . مواد را در ديس نسبتا گودي مي ريزيم مي گذاريم تا كمي سرد شود و بعد آنرا در يخچال قرار مي دهيم تا كاملا سفت شود و بعد آنرا به صورت لوزي مي بريم  . اگر بخواهيم مسقطي را به صورت كاسه اي مصرف كنيم بايد غلظت مايع كمتر باشد .