دوشنبه 22 آوريل 2019 - 2 ارديبهشت 1398
خورشت باميه
خورشت باميه
سه‌شنبه 23 شهريور 1389 - ابتدا قلم را روي گاز گذاشته ، پياز خرد شده را روي آن مي ريزيم . . .

خورشت  باميه

مواد لازم :

باميه                                 40 گرم                           26 في

گوجه فرنگي                       33 گرم                           8 في

هويج                                25 گرم                           8 في

پياز                                  10 گرم                           3 في

رب گوجه                          1 قاشق

قلم گوسفند                     1 عدد

نمك ، زردچوبه                   به مقدار لازم

 

طرز تهيه :

ابتدا قلم را روي گاز گذاشته ، پياز خرد شده را روي آن مي ريزيم  و با نمك و زردچوبه كمي آن را تفت مي دهيم . سپس باميه را به آن اضافه مي كنيم  و به اندازه دو ليوان آب جوش به مواد اضافه مي كنيم . بعد از 10 دقيقه كه باميه كمي نرم شد ، هويج و گوجه را كه از قبل به صورت حلقه حلقه قاچ كرديم به مواد اضافه مي كنيم . در مرحله آخر رب گوجه را به مواد اضافه مي كنيم . پس از دو ساعت خورشت باميه آماده سرو است .