جمعه 29 مارچ 2024 - 10 فروردين 1403
سيب زميني خرد شده با چاشني سير و گشنيز
سيب زميني خرد شده با چاشني سير و گشنيز
شنبه 30 مرداد 1389 - سير و پياز خرد شده را به مدت 5 تا 10 دقيقه در روغن تفت مي دهيم . . .

سيب زميني خرد شده با چاشني سير و گشنيز

فنيل آلانين موجود در غذا : 131 ميلي گرم

مواد لازم :

سيب زميني                                 100 گرم                                   92 في

پودر گشنيز                                    5/. گرم                                    3 في

زردچوبه                                        8/1 قاشق چايخوري

روغن                                          2 قاشق غذاخوري

نمك                                           به مقدار لازم

سيب زميني را دو نيم كنيد و هر نيمه را به 7 قسمت تقسيم نماييد ( به شكل خلال ) سيب زميني ها را كمي سرخ كنيد سپس زردچوبه را اضافه نماييد بعد از چند ثانيه شعله را خاموش كنيد .

مواد چاشني :

پياز                                          30 گرم                                  9 في

سير 1 حبه                               3 گرم                                     5 في

گوجه فرنگي                             80 گرم                                  19 في

گشنيز تازه                                2 گرم                                    2 في

سركه                                     1 قاشق مربا خوري                   1 في

روغن                                      1 قاشق غذاخوري

نمك                                        به مقدار لازم

روش تهيه چاشني :

سير و پياز خرد شده را به مدت 5 تا 10 دقيقه در روغن تفت مي دهيم . دانه هاي گوجه فرنگي را جدا مي كنيم . گوجه فرنگي خرد شده و سركه را به آن اضافه مي كنيم  و با 4 قاشق غذاخوري آب را به مدت 5 تا 10 دقيقه روي شعله مي گذاريم  تا بپزد و غليظ شود . نمك و گشنيز خرد شده را به آن اضافه مي كنيم بعد از مخلوط كردن شعله را خاموش مي كنيم . سيب زميني سرخ شده را وسط بشقاب قرار مي دهيم و دور آن را با چاشني تزيين مي كنيم . يك شاخه گشنيز را قبل از خرد كردن براي تزيين روي سيب زميني نگه مي داريم .