شنبه 27 فوريه 2021 - 9 اسفند 1399
پاكورا (نوعي غذاي هندي)
پاكورا (نوعي غذاي هندي)
يكشنبه 2 آبان 1389 -

مواد لازم:

آرد سفيد  يك چهارم ليوان

آرد نخود  سه چهارم ليوان

پياز ريز شده  2 عدد بزرگ

فلفل سبز تند ريز شده 1 يا 2 عدد

گشنيز ريز شده  يك چهارم ليوان

شويد ريز شده  يك چهارم ليوان

تره فرنگي ريز شده كمي

بيكينگ پودر  1 قاشق مرباخوري

زردچوبه  1 قاشق چايخوري

نمك   به مقدار لازم

آب   يك سوم ليوان

روغن سرخ كردني به مقدار لازم

طرز تهيه:

- آرد سفيد، آرد نخود، بيكينگ پودر، نمك، زردچوبه و آب را با هم مخلوط كنيد.

- پياز ريز شده را با فلفل سبز تند مخلوط كرده و به مواد اضافه كنيد. سپس مواد را با قاشق هم بزنيد.

- گشنيز، شويد و تره فرنگي ريز شده را به مواد اضافه كرده و هم بزنيد.

- از مواد به اندازه يك قاشق غذاخوري برداشته و در ماهيتابه بريزيد تا در روغن سرخ شود. بقيه مواد را به همين طريق سرخ كنيد.

- پاكورا را به صورت گرم، همراه با سس فلفل يا سس گوجه فرنگي ميل كنيد.