دوشنبه 20 مي 2024 - 31 ارديبهشت 1403
چاي قاتل سلول‎هاي سرطاني است
چاي قاتل سلول‎هاي سرطاني است
يكشنبه 05 تير 1390 - محققان هندی اعلام کردند، خوردن مداوم و روزانه چای سیاه می‌تواند خطر پیشرفت بیماری سرطان را کم کند.

محققان هندي دريافتند «ماده تي فلاوين 2» كه تنها در چاي سياه وجود دارد باعث كشته‎شدن سلول‌هاي سرطاني مي‌شود.

محققان هندي اعلام كردند، خوردن مداوم و روزانه چاي سياه مي‌تواند خطر پيشرفت بيماري سرطان را كم كند.

به گزارش تايمز اينديا (Times of India)، تحقيقات محققان هندي نشان داده چاي سبز و سياه داراي آنتي اكسيدان‌هايي است كه مي‌تواند با توده مولكول‌ها و سلول‌هاي مضر مبارزه كند.

بر اساس اين گزارش، نوشيدن 2 فنجان چاي به اندازه خوردن 2 عدد سيب يا خوردن 5 تكه سبزي داراي آنتي اكسيدان است.

محققان هندي طي 2 تحقيق بر روي مواد تشكيل دهنده چاي دريافتند «ماده تي فلاوين 2» كه تنها در چاي سياه وجود دارد باعث كشته‎شدن سلول‌هاي سرطاني مي‌شود. 

در دومين تحقيق، محققان هندي به سنجش عملكرد اثر «پلي فنل» موجود در چاي سياه و چاي سبز در پيشرفت سرطان سينه در موش‌هاي ماده پرداختند و دريافتند كه هر 2 چاي به طور خاص، شمار تومورهاي سينه را در موش‌ها به ترتيب 77 درصد و 92 درصد كاهش داده و رشد آن‌ها را كم كرده است.

به گفته محققان مطالعات جديد ديگري لازم است تا اثر چاي را در درمان سرطان انسان بسنجند.