سه‌شنبه 10 دسامبر 2019 - 19 آذر 1398
طرز تهيه گل كلم سوخاري
طرز تهيه گل كلم سوخاري
چهار‌شنبه 18 خرداد 1390 - گل كلم ها را پس از شستن قطعه قطعه كرده به كناري مي گذاريم. 1/2 فنجان آرد ذرت، آرد سفيد، نمك، فلفل قرمز، فلفل سياه را با كمي آب مخلوط كرده تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود. . .

مواد لازم:

گل کلم متوسط = ١عدد
پیاز خرد شده = ١ عدد
سیر رنده شده = ٢ حبه
زنجبیل رنده شده = ١ قاشق مربا خوري
فلفل سبز تند خرد شده = ۴ عدد
سس کچاپ = ۶ قاشق سوپخوري
سویا سس = ١ قاشق سوپخوري
آرد ذرت = 1/2 فنجان + ١ قاشق سوپخوري
سرکه = ٢ قاشق سوپخوري
آرد سفید = ١ فنجان
فلفل سیاه = ١ و 1/2 قاشق چايخوري
فلفل قرمز = 1/2 قاشق چايخوري
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
گشنیز خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه:

گل کلم ها را پس از شستن قطعه قطعه کرده به کناری می گذاریم.
1/2 فنجان آرد ذرت، آرد سفید، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه را با کمی آب مخلوط کرده تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
بعد گل کلم ها را در خمیر ریخته خوب مخلوط می کنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم تا زمانی که گل کلم ها ترد شوند (قهوه ای طلایی روشن شوند) بعد گل کلم ها را از روغن درآورده و روی کاغذ آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.
١ ق س آرد ذرت را با کمی آب مخلوط میکنیم و به کناری میگذاریم.
حال پیازهای خرد شده را با ٢ ق س روغن کمی تفت می دهیم بعد زنجبیل، سیر، فلفل سبز خرد شده، سویا سس، سرکه، مخلوط آرد ذرت و آب، سس کچاپ و نمک را هم به پیازها اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و گل کلم ها را درون این سس ریخته مخلوط کرده و صبر می کنیم تا آب آن کاملاً تمام شود بعد در ظرف سرو ریخته و روی آن را با گشنیز خرد شده تزئین می کنیم.