سه‌شنبه 16 جولاي 2019 - 25 تير 1398
دسر پرتقال
دسر پرتقال
سه‌شنبه 15 تير 1389 - 8 عدد از پرتقال ها را از قسمت نوك برش داده و داخل آن را با قاشق ميوه آرايي خالي كنيد. سعي نماييد داخل پرتقال را مانند يك توپك در آورده و بعد داخل هر پرتقال را با همين توپ‌ها پر كنيد. . .
مواد لازم

پرتقال                   12 عدد
آب سرد              
نصف پيمانه
پودر ژلاتين           1 قاشق سوپ‌خوري
شکر                  120 گرم
آبلیمو                 2 قاشق غذاخوری

طرز تهيه :

8 عدد از پرتقال  ها را از قسمت نوك برش داده و داخل آن را با قاشق ميوه آرايي خالي كنيد. سعي نماييد داخل پرتقال را مانند يك توپك در آورده و بعد داخل هر پرتقال را با همين توپ‌ها پر كنيد.

آب 4عدد پرتقال را گرفته و با آب ليمو  و شكر مخلوط كنيد و ظرف را روي حرارت قرار دهيد، تا جايي كه شكر حل شود.هم‌زمان با اين مرحله پودر ژلاتين را بر سطح آب سرد پاشيده و با روش غيرمستقيم (روي بخار در كتري) حرارت دهيد.

سپس پودر ژلاتين را به مخلوط قبلي افزوده و اجازه دهيد تا كمي از حرارت بيافتد. سپس با قاشق داخل پرتقال‌ها را با اين مخلوط پركنيد. درب بالايي پرتقال را گذاشته و ظرف را به مدت 2تا 3 ساعت در يخچال قرار دهيد.

حال دسر آماده سرو است.