جمعه 26 آوريل 2024 - 07 ارديبهشت 1403
يخ در بهشت آلبالو
يخ در بهشت آلبالو
سه‌شنبه 15 تير 1389 - شكر، آب آلبالو و آب‌ليموترش را در ظرفي روي حرارت متوسط قرار دهيد تا مواد بجوشد و شكر كاملاً حل شود . . .
مواد لازم برای 8 نفر

شکر                                  200 گرم
آبلیموی تازه و ترش                2 قاشق غذاخوری
آب آلبالو                               1 لیتر
وانیل                                   یک هشتم قاشق چای خوری

روش تهيه:

8 گيلاس(ليوان) مخصوص سرو را در يخچال قرار دهيد تا سرد شوند.

شكر، آب آلبالو و آب‌ليموترش را در ظرفي روي حرارت متوسط قرار دهيد تا مواد بجوشد و شكر كاملاً حل شود. آن‌گاه حرارت را كم كنيد تا 3- 2 دقيقه به آرامي‌بجوشد (اجازه دهيد مواد خنك شود). سپس در ظرف فلزي (كم عمق) بريزيد و به مدت 4- 3 ساعت در فريزر قرار دهيد تا مواد يخ بزند. وقتي كه مواد كاملاً يخ بست از فريزر خارج كرده و با هم مخلوط كنيد و مجدداً در فريزر قرار دهيد تا دوباره يخ بزند؛ سپس هنگام سرو با قاشق از مواد بتراشيد، درون گيلاس‌ها را پر كنيد، با برگ نعناي تازه‌ تزيين كنيد و فوراً سرو نماييد.