چهار‌شنبه 24 آوريل 2024 - 05 ارديبهشت 1403
قارچ شور
قارچ شور
سه‌شنبه 15 تير 1389 - رعايت پاستوريزه كردن همه اجزا بخصوص ظرف شيشه اي و درب آن، از ورود ميكروب ها به داخل شور بايد جلوگيري كرده و موجب سالم ماندن شورها مي شود. هميشه خراب شدن شورها مثل كپك زدن يا له شدگي، به خاطر رعايت نكردن بهداشت است.

مواد لازم :

 قارچ 1 كيلو
 نمك  5 قاشق غذاخوري
 سركه  نصف پيمانه
 آب  1.5 ليتر
 سبزيجات معطر، سير و فلفل سبز  به ميزان لازم

طرز تهيه :

سبزي معطر شامل نعنا، گشنيز، مرزه، ترخون است. ابتدا قارچ ها، سبزيجات، سير و فلفل سبز را به خوبي بشوييد و در آبكش قرار دهيد تا آب آنها كاملا برود.

نمك و سركه را در آب حل كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد( براي پاستوريزه شدن ). درب قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا سرد شود. سپس قارچ ها را در يك ظرف شيشه اي ريخته و بر روي آن سبزيجات معطر، سير و فلفل سبز را قرار دهيد. سپس آب و نمك و سركه ي سرد شده را روي سبزيجات بريزيد تا روي آنها را بپوشاند. درب ظرف را محكم بسته و در يك جاي خنك به مدت 20 روز نگهداري قرار دهد. بعد ازاين مدت مي توانيد از شور استفاده كنيد.