يكشنبه 15 دسامبر 2019 - 24 آذر 1398
طرز تهيه دلمه برگ مو
طرز تهيه دلمه برگ مو
چهار‌شنبه 21 ارديبهشت 1390 - اگر طعم شيرين را براي دلمه مد نظر داشته باشيم بايد لابلاي دلمه ها كمي شكر بپاشيم و در آخر دو قاشق آبليمو به آن اضافه كنيم . اين غذا حدود 281 في دارد .
طرز تهيه دلمه برگ مو

مواد لازم :

ذرت پخته                         25 گرم                                 37.5 في
برنج خام                          30 گرم                                 117 في
پياز                                 50 گرم                                  29 في
قارچ                                20 گرم                                  17 في
ريحان                              5 گرم                                    6 في
تره                                  5 گرم                                    2.75 في
جعفري                            5 گرم                                     4 في
نعناع                               5 گرم                                     6 في
برگ مو                            30 گرم ( 10 عدد )                   60 في
نمك و زردچوبه                   به ميزان لازم
آبليمو                              7 گرم                                    2 في
شكر                                2 قاشق غذاخوري                      -

طرز تهيه :
برنج را مي پزيم . پياز را سرخ كرده ، نمك ، زردچوبه و فلفل اضافه مي كنيم . قارچ را با آن تفت مي دهيم . سبزيجات را به آن افزوده و در آخر ذرت پخته در آن مي ريزيم . برنج و مواد آماده را با هم مخلوط كرده ، دو دقيقه حرارت مي دهيم تا كامل جا بيفتد . برگ موها را تميز كرده در آب جوش ريخته بلافاصله آنها را در صافي مي ريزيم و از هم باز مي كنيم  . مخلوط را با قاشق ( به اندازه مساوي ) داخل برگها گذاشته و مي پيچيم . ته قابلمه را با برگ مي پوشانيم و دلمه هاي پيچيده شده را مرتب مي چينيم . يك نيم ليوان آب و دو قاشق روغن را در قابلمه ريخته و به مدت 20 دقيقه مي گذاريم بپزد .