سه‌شنبه 10 دسامبر 2019 - 19 آذر 1398
طرز تهيه سوپ گوجه فرنگي
طرز تهيه سوپ گوجه فرنگي
سه‌شنبه 23 فروردين 1390 - ابتدا پياز را خرد كرده و با كمي روغن تفت داده و به گوجه فرنگي رنده شده اضافه نماييد . . .

مواد لازم :
گوجه فرنگي رنده شده                        250 ميلي ليتر ( يك ليوان و نيم )          85 في
پياز                                                  70 گرم ( 2 عدد متوسط )                    25 في
عصاره مرغ و سبزيجات خشك               15 گرم ( 2 عدد )
آب                                                   به مقدار لازم
روغن                                               به مقدار لازم

طرز تهيه :
ابتدا پياز را خرد كرده و با كمي روغن تفت داده و به گوجه فرنگي رنده شده اضافه نماييد ، ( توجه نماييد كه قسمت وسط گوجه فرنگي كه شامل هسته هاي آن مي شود را جدا كرده و دور بريزيد . )
عصاره مرغ و سبزيجات و آب را اضافه كرده و به مدت حدود 10 دقيقه و با حرارت ملايم كمي پخت نماييد .
در صورت تمايل مي توانيد كمي خامه ( يك قاشق سوپخوري ) اضافه كرده و با جعفري خرد شده تزيين نماييد .

مقدار فنيل الانين حدود 130 ميلي گرم در هر وعده مي باشد .