سه‌شنبه 10 دسامبر 2019 - 19 آذر 1398
طرز تهيه سوپ سبزيجات با برنج
طرز تهيه سوپ سبزيجات با برنج
سه‌شنبه 23 فروردين 1390 - هويج و شلغم را شسته و به قطعات كوچك خرد كنيد و همراه با كره درتابه كمي تفت دهيد . . .

مواد لازم :
برنج رژيمي                                               100 گرم
هويج پوست كنده شده                               50 گرم
شلغم سفيد بدون پوست                            30 گرم
نخود                                                        30 گرم
كره                                                          40 گرم
آب                                                           300 ميلي ليتر ( يك ليوان و نيم )
جعفري خرد شده                                        يك قاشق غذا خوري
نمك و فلفل                                                به مقدار لازم

طرز تهيه :
هويج و شلغم را شسته و به قطعات كوچك خرد كنيد و همراه با كره درتابه كمي تفت دهيد . سپس نخود از قبل پخته شده را اضافه كرده و به مقدار لازم آب ريخته و حدود 10 دقيقه پخت نماييد . برنج را جداگانه بپزيد و به سوپ اضافه كنيد . به مقدار لازم نمك و فلفل اضافه كرده و پس از ريختن در ظرف ، كمي جعفري خرد شده را روي سوپ ريخته و ميل نماييد .

مقدار فنيل الانين غذا حدود 43 ميلي گرم در هر وعده مي باشد .