يكشنبه 15 دسامبر 2019 - 24 آذر 1398
طرز تهيه كيك ليمويي
طرز تهيه كيك ليمويي
شنبه 21 اسفند 1389 - مقدار فنيل الانين حدود 9 ميلي گرم در هر 100 گرم كيك مي باشد .
مواد لازم :

پودر تخم مرغ                                        50 گرم
آرد مخصوص                                         350 گرم
شكر                                                   250 گرم
كره                                                     250 گرم
آب سرد                                               200 ميلي ليتر ( يك ليوان )
پكينگ پودر                                           10 گرم ( يك قاشق چايخوري )
نمك                                                     يك سوم قاشق چايخوري
آبليموي تازه                                          به مقدار لازم
بادام                                                    به مقدار لازم

طرز تهيه :
ابتدا پودر تخم مرغ را به همراه شكر و آب سرد در ظرفي ريخته و حدود 4 دقيقه ترجيحا با مخلوط كن دستي مخلوط كنيد ، سپس كره ، آرد مخصوص و پكينگ پودر را اضافه كرده و كاملا مخلوط نماييد تا به صورت خمير يكنواختي در بيايد ، مي توانيد كمي آبليموي تازه و خلال بادام به خمير اضافه كنيد و در ظرف مخصوص كه قبلا كمي چرب شده بريزيد و در فر حدود 180 درجه به مدت 45 دقيقه پخت نماييد .