سه‌شنبه 16 آوريل 2024 - 28 فروردين 1403
طرز تهيه نان
طرز تهيه نان
دوشنبه 17 خرداد 1389 - مي توانيد براي محاسبه دقيق في ، خمير نان را به قسمت هاي مساوي تقسيم كرده و سپس كل في را بر تعداد نان ها تقسيم كنيد تا في هر نان به دست آيد .

مواد لازم

مقدار

ميزان في

آرد رژيمي

آرد گندم

مخمر

نمك

150 گرم

20 گرم

3 گرم

به مقدار لازم

5/22

104

5/3

مجموع في

130

 

 

طرز تهيه :

آرد رژيمي و آرد گندم و مخمر را با هم مخلوط كرده و نصف ليوان آب به آن اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم و چنانچه آب نياز داشت به آن كم كم آب اضافه كرده و خوب ورز مي دهيم . وقتي كاملا مخلوط شد ، آن را كنار بخاري گذاشته و بعد از يك ساعت آماده پخت مي شود .

در زمستان مي توانيد شب خمير را درست كرده و روي آن را با پارچه پوشانده ، خمير صبح آماده پخت است .

در تابستان بستگي به گرمي هوا نيم ساعت تا يك ساعت بيشتر احتياج نيست تا خمير ور بيايد .

بعد از آماده شدن ، خمير را به قسمت هاي مساوي گلوله كرده و آن را با مقدار كمي آرد پهن كرده و روي تابه قرار مي دهيم .