يكشنبه 05 مي 2024 - 16 ارديبهشت 1403
مصرف چاي جوشيده موجب يبوست مي‌شود
مصرف چاي جوشيده موجب يبوست مي‌شود
يكشنبه 17 بهمن 1389 - استاد داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مصرف چای جوشیده و مانده به دلیل وجود مواد قابض به نام تانن موجب بروز یبوست در افراد می‌شود.

سلامت نيوز : استاد داروسازي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: مصرف چاي جوشيده و مانده به دليل وجود مواد قابض به نام تانن موجب بروز يبوست در افراد مي‌شود.

محمد صالحي سورمقي در گفت‌وگو با  فارس افزود: چاي دم كشيده داراي عطر و طعم متبوعي است كه مصرف آن موجب رفع خستگي در افراد مي‌شود. اما چاي جوشيده داراي رنگ سياه، بو و مزه نامطبوع است و مصرف آن موجب بروز يبوست در افراد مي‌شود.

استاد داروسازي دانشگاه علوم پزشكي تهران اضافه كرد: چاي جوشيده سرشار از مواد قابض به نام تانن است كه بر اثر جوشيدن چاي وارد آن مي‌شود و رنگ و مزه چاي را تغيير مي‌دهد.

صالحي سورمقي گفت: طرز دم كردن چاي صحيح اين است كه مقداري چاي خشك در قوري ريخته و آب جوش به آن اضافه شود به مدت 10 تا 20 دقيقه روي شعله غيرمستقيم قرار گيرد و به آرامي دم بكشد.