چهار‌شنبه 24 آوريل 2024 - 05 ارديبهشت 1403
تارت ميوه ي فصل
تارت ميوه ي فصل
چهار‌شنبه 12 خرداد 1389 -
كره ي پاستوريزه يا روغن        نصف پيمانه (75 گرم)
پودر قند                               يك سوم پيمانه (45 گرم)
تخم مرغ                                1 عدد
وانيل                                   يك چهارم قاشق چاي خوري
آرد سفيد گندم                       5/2پيمانه (250 گرم)
پودر كاكائو                              يك قاشق سوپ خوري
خامه ي فرم گرفته                     5/1  پيمانه (300 گرم)
ميوه ي فصل                              مقداري
پودر ژله ي آماده                          نصف بسته

روش تهيه :

كره را با پودر قند طوري بزنيد كه كرم رنگ شود.

سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه كنيد. مواد را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و لطيف شود.

در آخر آرد و پودر كاكائو را اضافه نماييد، تا حدي كه خمير به دست نچسبد.

سپس از خمير گلوله هاي كوچكي برداريد و در قالب تارت باز كنيد و داخل آن ها را چنگال بزنيد.

سپس قالب ها را در سيني بچينيد و در طبقه ي وسط فر كه از قبل با حرارت 175 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا تارت ها پخته شوند.

پس از پخت، تارت ها را از فر خارج كنيد و بگذاريد خنك شود.

سپس مقداري از خامه ي فرم گرفته را داخل تارت ها بريزيد و با ميوه ي فصل ( سيب ، كيوي ، انگور  و ... ) تزيين كنيد.

ژله ي آماده را درست كرده و در يخچال قرار دهيد تا كمي ببندد و از حالت روان خارج شود.

ژله را روي ميوه ي تارت بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا ژله ببندد.

سپس سرو نماييد.