يكشنبه 15 دسامبر 2019 - 24 آذر 1398
طرز تهيه اسفناج پلوي هندي
طرز تهيه اسفناج پلوي هندي
دوشنبه 27 دي 1389 - اسفناج پلو با ادويه‌هاي معطر و بادام هندي، از جمله پلوهاي مخلوط خوشمزه كشور هندوستان است؛ به ‌خصوص اين كه با طعم كاري سرو شود.
مواد لازم براي 4 نفر:

روغن آفتابگردان                             2 قاشق سوپخوري
كره                                             1 قاشق سوپخوري
پياز                                            1 عدد ( ريز خرد شود )
سير                                           2 حبه ( له شود )
گوجه فرنگي                                3 عدد ( پوست كنده و خرد شود )
برنج                                           250 گرم ( يك و نيم پيمانه )
 پودر تخم گشنيز                         1 قاشق چايخوري
 پودر زيره                                   1 قاشق چايخوري
هويج                                        2 عدد ( درشت رنده شود )
آب                                           3 پيمانه
 برگ ريز اسفناج                         175 گرم
 بادام هندي خام                       50 گرم ( نصف پيمانه )
نمك و فلفل سياه                       به ميزان لازم

طرز تهيه:

1 – قابلمه متوسطي آماده كرده و روغن و كره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق‌ گاز قرار دهيد. سپس پياز خردشده را به آن اضافه كنيد و 6 تا 7 دقيقه حرارت دهيد تا پياز نرم شود. حالا سير و گوجه‌فرنگي را افزوده و حدود 3 دقيقه ديگر حرارت دهيد.

2 – برنجي كه از دو ساعت پيش خيس كرده بوديد را داخل سبدي، آبكشي كنيد و به مواد فوق در قابلمه اضافه كنيد. پودر تخم گشنيز و پودر زيره را نيز به برنج بيفزاييد و اين مخلوط برنجي را به مدت يك دقيقه، روي شعله اجاق ‌گاز حرارت دهيد.

پس از آن، هويج و آب را اضافه كرده و با كمي نمك و پودر فلفل سياه مزه‌دار كنيد. در قابمله را بگذاريد و برنج را به مدت يك ساعت حرارت دهيد.

3 – پس از گذشت اين مدت، برگ‌هاي اسفناج را به همراه بادام هندي روي برنج بريزيد و دم‌كني را روي در قابلمه قرار دهيد و نيم ساعت ديگر حرارت دهيد تا اسفناج نيز به همراه برنج بپزد.

4 – در پايان، هنگام كشيدن غذا، ابتدا مواد را با هم مخلوط كرده و سپس در ديس مورد نظر بكشيد.

* نكته:

اگر اسفناج‌هاي خريداري‌شده، برگ‌هاي درشت دارند، آنها را درشت خرد كنيد.