سه‌شنبه 10 دسامبر 2019 - 19 آذر 1398
طرز تهيه حلواي كاسه
طرز تهيه حلواي كاسه
چهار‌شنبه 22 دي 1389 - حلواي كاسه نوعي دسر است كه بيشتر در جشن ها و سر ميز غذا در رستوران ها سرو مي شود .
گرد آورنده : اعظم رفيعي

مواد لازم :
آرد برنج                                1 پيمانه
شكر                                     2 پيمانه
آب                                       3 پيمانه
روغن و گلاب                        به مقدار لازم
زعفران                                به مقدار لازم


طرز تهیه :
آرد برنج  را تفت ( بو ) می دهند و روغن را به آن اضافه کرده سرخ می کنند. شکر را با آب جوشانده و شیره شکر و گلاب رابه آرد سرخ کرده اضافه نموده . در حین پختن زعفران را دم کرده و به آن می افزایند. پس از آن روي ظرف ، در مي گذاريم و با شعله خيلي ملايم مي گذاريم تا حدودي دم بيايد و کاملاً سفت و پخته شود.
وقتی حلوا پخت آن را در دیس یا سینی یا کاسه ریخته با پشت یک قاشق چرب به آن حالت می دهند بعد با خلال پسته تزیین کرده، پس از سرد شدن مصرف می کنند .