سه‌شنبه 10 دسامبر 2019 - 19 آذر 1398
طرز تهيه كلم پلو
طرز تهيه كلم پلو
چهار‌شنبه 22 دي 1389 - كلم پلو از جمله پلوهاي مخلوطي است كه پخت آن در فصل پاييز و زمستان رواج بيشتري دارد .
گرد آورنده : اعظم رفيعي


مواد لازم :
برنج                                      50 گرم
كلم برگ                                 40 گرم
پياز                                       20 گرم
آبغوره                                    به مقدار لازم
نمك و زردچوبه                       به مقدار لازم
روغن                                   به مقدار لازم
سبزي كلم پلو                         به مقدار لازم

طرز تهيه :
ابتدا پياز داغ گرفته و سپس كلم را خرد كرده ، در پياز سرخ مي كنيم و كمي زردچوبه ونمك به آن اضافه مي كنيم و بعد روي ان ابغوره مي ريزيم و به مدت 15 دقيقه صبر مي كنيم تا پخته شود . پس از ان سبزي مخصوص كلم پلو را كه شامل شويد ، ترخون ، ريحان ، تره و جعفري است را خرد مي كنيم . زمانيكه برنج را آبكش مي كنيم ، مواد اوليه و سبزيها را به برنج اضافه كرده ، خوب مخلوط مي كنيم و برنج را دم مي كنيم .