جمعه 19 آوريل 2024 - 31 فروردين 1403
طرز تهيه هويج پلو
طرز تهيه هويج پلو
چهار‌شنبه 22 دي 1389 - ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد ميكنيم و آنرا در روغن تفت مي دهيم . پس از آن هويج را رنده مي كنيم و به آن اضافه مي كنيم . . .
گرد آورنده : اعظم رفيعي

مواد لازم :
برنج               50 گرم                 195 في
پياز                20 گرم                 6 في
قارچ               15 گرم                 13 في
هويج              15 گرم                 4 في
روغن             به مقدار لازم
نمك               به مقدار لازم


طرز تهيه :
ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد ميكنيم و آنرا در روغن تفت مي دهيم . پس از آن هويج را رنده مي كنيم و به آن اضافه مي كنيم . چون قارچ خيلي زود نرم مي شود در آخر اضافه مي كنيم تا له نشود . كمي هم نمك به مواد اضافه كرده ، پس از اينكه خوب به هم خورد آنرا كنار مي گذاريم تا برنج را اماده كنيم . براي تهيه برنج در يك قابلمه آب جوش مي گذاريم ، پس از به جوش آمدن آب ، برنج را كه از قبل خيس كرديم درون قابلمه مي ريزيم و نمك و زرد چوبه داخل آب برنج مي ريزيم تا برنج زرد رنگ شود . پس از ده دقيقه جوشيدن آن را در يك صافي ، آبكش مي كنيم وبعد موادي را كه از قبل آماده كرديم به برنج اضافه مي كنيم وخوب مخلوط مي كنيم و مي گذاريم تا دم بكشد .