تماس با مادرباره ماصفحه اصلی چهار‌شنبه 23 مي 2018 - 2 خرداد 1397  
ورود اعضا عضویت



صفحه اصلی جدیدترین مطالب اخبار و رویدادها آموزش آشپزی مقالات بهداشت و سلامت تالار گفتمان درباره ما تماس با ما
IranPKU.ir


دسته هاي مطالب

اخبار و رویدادها

آموزش آشپزی

مقالات

بهداشت و سلامت



سايت هاي مرتبط

PKU.com

PKU News

National Society for Phenylketonuria

انجمن حمايت از كودكان

انجمن فنیل کتونوری استان همدان

تحصیل در مالزی

انجمن فيزيك ايران

مهاجرت به مالزی

صفحه اصلیآموزش آشپزی    
طرز تهیه نان باگت
شنبه 12 آگوست 2017 - 21 مرداد 1396

آردها متفاوت هستند. اگر خمیر خشک بود، مقداری آب اضافه کنید. خمیر تقریبا کمی بدست میچسبد.
مواد لازم:

 آرد رژیمی  500 گرم  سبوس اسفرزه  یک قاشق غذا خوری
 آرد معمولی  15 گرم
 آب ولرم  300 میلی لیتر
 نمک  10 گرم  زعفران دم کرده   یک قاشق چایخوری
 مخمر  8 گرم  روغن مایع
 یک قاشق غذا خوری
 سبوس گندم  4 گرم     

طرز تهیه:

آرد را در ظرفی میریزیم نمک و سبوس را  مخطوط میکنیم. مخمر را در آب ولرم حل کرده و زعفران را ریخته با همزن برقی هم میزنیم، سپس روغن را اضافه میکنیم و 3 دقیقه هم میزنیم بعد روی خمیر را با سلفون پوشانده و رویش دستمال میاندازیم و نیم ساعت استراحت میدهیم. بعد از آن خمیر را از ظرف در آورده و روی تخته کمی آرد پاشیده و و آن را ورز میدهیم. بعد به دلخواه دو یا سه باگت فرم میدهیم و در سینی فر گذاشته و نیم ساعت دیگر استراحت میدهیم. فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کرده و سینی نان را داخل فر میگذاریم و به مدت نیم ساعت میپزیم. 10 دقیقه قبل از پخت، سینی نان را در میاوریم و روی نانها را با برس روغن میمالیم و دوباره در فر میگذاریم، بعد از پخت در آورده و لای دستمال میپیچیم بعد با دستمال داخل کیسه نایلون میگذاریم تا خنک شود.


نکته 1: آردها متفاوت هستند. اگر خمیر خشک بود، مقداری آب اضافه کنید. خمیر تقریبا کمی بدست میچسبد.

نکته 2: تمام مواد 282 فی دارد.

گرد آورنده: نرگس عبدالله زاده







جهت ارسال نظر می بایست در سایت عضو شوید .

جهت عضویت اینجا کلیک کنید و در صورتی که قبلا عضو بوده اید جهت ورود اینجا کلیک کنید ...