سه‌شنبه 17 جولاي 2018 - 26 تير 1397
طرز تهیه شیرینی مشهدی
طرز تهیه شیرینی مشهدی
سه‌شنبه 5 بهمن 1395 - هر صد گرم شیرینی پانزده فی دارد..
مواد لازم:

سیب پوست کنده
نیم کیلو کره آب شده 100 گرم
شکر 300 گرم بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
دارچین یک قاشق غذا خوری شیر کافی میت یک قاشق غذا خوری
پودینگ چهار قاشق غذا خوری شکر
5 قاشق غذا خوری
آرد آیسودا
300 گرم آب
75 سی سی
      
        












طرز تهیه:

سیب درختی را چرخ کرده، سپس شکر، دارچین و پودینگ را اضافه می کنیم و به هم می زنیم. سپس آن را روی حرارت قرار می دهیم تا آب آن کشیده شود. پس از پخت در هوای آزاد قرار می دهیم تا سرد شود.

برای تهیه خمیر تمام مواد را ترکیب کرده، هم می زنیم. سپس آن را ورز داده تا یکدست شود. بعد آن را به مدت ده دقیقه در هوای آزاد استراحت می دهیم. خمیر را به دلخواه قالب می زنیم و مغز آماده شده را وسط خمیر می ریزیم. سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل توستر که از قبل گرم شده قرار می دهیم.

نکته 1: هم شعله بالا و هم شعله پائین توستر باید روشن باشد.

نکته 2: هر صد گرم شیرینی پانزده فی دارد..