تماس با مادرباره ماصفحه اصلی چهار‌شنبه 23 مي 2018 - 2 خرداد 1397  
ورود اعضا عضویت



صفحه اصلی جدیدترین مطالب اخبار و رویدادها آموزش آشپزی مقالات بهداشت و سلامت تالار گفتمان درباره ما تماس با ما
IranPKU.ir


دسته هاي مطالب

اخبار و رویدادها

آموزش آشپزی

مقالات

بهداشت و سلامت



سايت هاي مرتبط

PKU.com

PKU News

National Society for Phenylketonuria

انجمن حمايت از كودكان

انجمن فنیل کتونوری استان همدان

تحصیل در مالزی

انجمن فيزيك ايران

مهاجرت به مالزی

صفحه اصلیآموزش آشپزی    
طرز تهیه شیرینی مشهدی
سه‌شنبه 24 ژانويه 2017 - 5 بهمن 1395

هر صد گرم شیرینی پانزده فی دارد..
مواد لازم:

سیب پوست کنده
نیم کیلو کره آب شده 100 گرم
شکر 300 گرم بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
دارچین یک قاشق غذا خوری شیر کافی میت یک قاشق غذا خوری
پودینگ چهار قاشق غذا خوری شکر
5 قاشق غذا خوری
آرد آیسودا
300 گرم آب
75 سی سی
      
        












طرز تهیه:

سیب درختی را چرخ کرده، سپس شکر، دارچین و پودینگ را اضافه می کنیم و به هم می زنیم. سپس آن را روی حرارت قرار می دهیم تا آب آن کشیده شود. پس از پخت در هوای آزاد قرار می دهیم تا سرد شود.

برای تهیه خمیر تمام مواد را ترکیب کرده، هم می زنیم. سپس آن را ورز داده تا یکدست شود. بعد آن را به مدت ده دقیقه در هوای آزاد استراحت می دهیم. خمیر را به دلخواه قالب می زنیم و مغز آماده شده را وسط خمیر می ریزیم. سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل توستر که از قبل گرم شده قرار می دهیم.

نکته 1: هم شعله بالا و هم شعله پائین توستر باید روشن باشد.

نکته 2: هر صد گرم شیرینی پانزده فی دارد..

  

جهت ارسال نظر می بایست در سایت عضو شوید .

جهت عضویت اینجا کلیک کنید و در صورتی که قبلا عضو بوده اید جهت ورود اینجا کلیک کنید ...