سه‌شنبه 03 دسامبر 2024 - 13 آذر 1403
طرز تهیه بسکوئیت هندوانه ای
طرز تهیه بسکوئیت هندوانه ای
يكشنبه 26 دي 1395 - کل مواد این بسکوئیت های خوشمزه ۱۷۶ تا فی دارد.
مواد لازم:

آرد رژیمی ۳۰۰ گرم آرد معمولی ۱۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم بکینگ پودر نصف ق چ
شکر ۱۳۰ گرم وانیل شکری ۱ ق چ
پودر تخم مرغ ۱۲ گرم شکلات  چیپسی ۱۰ گرم
آب
۴۵ میلی لیتر رنگ خوراکی سبز و قرمز














طرز تهیه:

پودر تخم مرغ را با ۴۵ میلی آب خوب با همزن هم میزنیم تا کشدار و یکدست شود. سپس کره را در ظرفی ریخته تا به دمای محیط برسد، بعد آن را با شکر با همزن برقی هم میزنیم تا پف کند. سپس پودر تخم مرغ زده شده و وانیل را اضافه کرده و خوب هم میزنیم. بکینگ پودر ونمک را با آرد مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه کرده تا خمیر شکل بگیرد و به دست نچسبد. از خمیر به اندازه ۱ لیوان برداشته و رنگ قرمز خوراکی را اضافه کرده و به رنگ قرمز در می آوریم  و به صورت استوانه ای به طول تقریبی ۱۰ سانت در می آوریم که در اینصورت قطر آن ۴ تا ۵ سانتی متر خواهد بود، سپس این استوانه را داخل سلفون پیچیده و در یخچال به مدت یک تا دو ساعت استراحت میدهیم. باقیمانده خمیر را به دو قسمت کرده، یک قسمت را سبز و دیگری را بدون رنگ جداگانه در سلفون پیچیده و در یخچال میگذاریم.

 بعد قسمت سفید
خمیر را به طول استوانه باز کرده و آن را به بدور استوانه رول میکنیم و دوباره در یخچال میگذاریم تا منسجم شود. قسمت سبز را نیز مانند سفید پهن کرده و به دور استوانه رول میکنیم پس از استراحت دوباره در یخچال، آن را به ضخامت حداکثر ۵ میلیمتر با چاقوی تیز حلقه حلقه می کنیم. هر حلقه را به دو نیم کرده و در سینی چیده روی آنها شکلات چیپسی قرار می دهیم.  سپس بسکوئیت ها را در فر که از قبل گرم کرده ایم با دمای ۱۸۰ درجه، به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه میپزیم. بعد از فر بیرون آورده، داخل سینی قرار می دهیم تا خنک شود.

نکته: بیسکوئیت ها را به فاصله در سینی بچینید که به هم نچسبد.