تماس با مادرباره ماصفحه اصلی چهار‌شنبه 23 مي 2018 - 2 خرداد 1397  
ورود اعضا عضویت



صفحه اصلی جدیدترین مطالب اخبار و رویدادها آموزش آشپزی مقالات بهداشت و سلامت تالار گفتمان درباره ما تماس با ما
IranPKU.ir


دسته هاي مطالب

اخبار و رویدادها

آموزش آشپزی

مقالات

بهداشت و سلامت



سايت هاي مرتبط

PKU.com

PKU News

National Society for Phenylketonuria

انجمن حمايت از كودكان

انجمن فنیل کتونوری استان همدان

تحصیل در مالزی

انجمن فيزيك ايران

مهاجرت به مالزی

صفحه اصلیآموزش آشپزی    
طرز تهیه کیک اسفناج
شنبه 14 ژانويه 2017 - 25 دي 1395

کل مواد این کیک خوشمزه ۲۱۵ تا فی دارد.

مواد لازم:

آرد  رژیمی ۳۵۰ گرم پودر تخم مرغ ۱۲ گرم
شکر ۲۵۰ گرم وانیل شکری ۱ ق چ
روغن  مایع ۱۲۰ گرم برگ اسفناج ۱۵۰ گرم
شیر هاریفن ۲۲۰ گرم دارچین به میزان لازم













طرز تهیه:

تمام مواد را اندازه کرده و کنار میگذاریم. قالب مناسبی را چرب کرده یا کاغذ روغنی پهن کرده و کنار گذاشته شود.
اسفناج ها را شسته ودر صافی ریخته بعد آنها را در قابلمه کوچکی ریخته و روی اجاق گذاشته و به مدت ۴ دقیقه نیم پز می کنیم. بعد اسفناج ها را کاملا پوره کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود. 

در ظرفی پودر تخم مرغ را ریخته و نصف شیر را اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم تا صاف شود. بعد شکر را اضافه کرده، به هم زدن ادامه میدهیم تا مواد حالت کشدار بخود بگیرد. سپس بقیه شیر هاریفن و روغن و پوره اسفناج را  اضافه کرده و هم میزنیم.

آرد و بکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم. وقتی مایع کیک آماده شد در قالب می ریزیم. سپس قالب را در فر که از قبل گرم شده، با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.  قبل از اینکه قالب را از فر بیرون بیاورید، تست کنید اگر نیاز باشد ۱۰ دقیقه بیشتر در فر بماند.

نکته: برای لای کیک میتوانیم  از خامه زده شده و با محاسبه  استفاده کنیم یا از پودینگ یا مخلوطی از آرد رژیمی و نشاسته و شکر گلاب و شیر هاریفن همه مواد را مخلوط کرده و میپزیم بعد از خنک شدن روی کیک میمالیم.

بعد از خنک شدن کیک مقداری از روی کیک را میبریم و صاف میکنیم . کیک بریده شده را رنده میکنیم  کیک را از وسط نصف کرده خامه یا کرم رویش مالیده ورق آخر بعد از مالیدن کرم کیک رنده شده را مثل پودر پسته رویش میپاشیم. 

کل مواد این کیک ۲۱۵ تا فی دارد.







جهت ارسال نظر می بایست در سایت عضو شوید .

جهت عضویت اینجا کلیک کنید و در صورتی که قبلا عضو بوده اید جهت ورود اینجا کلیک کنید ...