چهار‌شنبه 12 دسامبر 2018 - 21 آذر 1397
طرز تهیه رول اسفناج
طرز تهیه رول اسفناج
يكشنبه 19 دي 1395 - رول اسفناج یک فینگر فود عالی برای افراد خوش ذائقه محسوب می شود.
مواد لازم:

اسفناج 70 گرم کره مارگارین 20 گرم
هویج 20 گرم پودر تخم مرغ 10 گرم
پیاز
20 گرم کافی میت 10گرم
زردچوبه به میزان لازم آرد رژیمی 20 گرم
نان لواش به تعداد لازم 
   

     
طرز تهیه سس:
ابتدا کره و آرد را روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم، سپس کافی میت و پودر تخم مرغ را با مقداری آب مخلوط کرده و به آن اضافه می کنیم. سپس چند دقیقه آن را حرارت می دهیم.

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و آن را سرخ می کنیم، سپس هویج را خرد کرده و کمی تفت می دهیم، بعد زرد چوبه اضافه کرده و این مواد را با اسفناج خام روی نان پهن می کنیم. پس از چند دقیقه حرارت، مایع سس را روی مواد نان لواش می ریزیم. نان را رول کرده و با چاقو برش می زنیم. سپس آن را سرخ می کنیم.