تماس با مادرباره ماصفحه اصلی چهار‌شنبه 23 مي 2018 - 2 خرداد 1397  
ورود اعضا عضویت



صفحه اصلی جدیدترین مطالب اخبار و رویدادها آموزش آشپزی مقالات بهداشت و سلامت تالار گفتمان درباره ما تماس با ما
IranPKU.ir


دسته هاي مطالب

اخبار و رویدادها

آموزش آشپزی

مقالات

بهداشت و سلامت



سايت هاي مرتبط

PKU.com

PKU News

National Society for Phenylketonuria

انجمن حمايت از كودكان

انجمن فنیل کتونوری استان همدان

تحصیل در مالزی

انجمن فيزيك ايران

مهاجرت به مالزی

صفحه اصلیآموزش آشپزی    
طرز تهیه رول اسفناج
يكشنبه 08 ژانويه 2017 - 19 دي 1395

رول اسفناج یک فینگر فود عالی برای افراد خوش ذائقه محسوب می شود.
مواد لازم:

اسفناج 70 گرم کره مارگارین 20 گرم
هویج 20 گرم پودر تخم مرغ 10 گرم
پیاز
20 گرم کافی میت 10گرم
زردچوبه به میزان لازم آرد رژیمی 20 گرم
نان لواش به تعداد لازم 
   

     
طرز تهیه سس:
ابتدا کره و آرد را روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم، سپس کافی میت و پودر تخم مرغ را با مقداری آب مخلوط کرده و به آن اضافه می کنیم. سپس چند دقیقه آن را حرارت می دهیم.

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و آن را سرخ می کنیم، سپس هویج را خرد کرده و کمی تفت می دهیم، بعد زرد چوبه اضافه کرده و این مواد را با اسفناج خام روی نان پهن می کنیم. پس از چند دقیقه حرارت، مایع سس را روی مواد نان لواش می ریزیم. نان را رول کرده و با چاقو برش می زنیم. سپس آن را سرخ می کنیم.

جهت ارسال نظر می بایست در سایت عضو شوید .

جهت عضویت اینجا کلیک کنید و در صورتی که قبلا عضو بوده اید جهت ورود اینجا کلیک کنید ...