تماس با مادرباره ماصفحه اصلی چهار‌شنبه 23 مي 2018 - 2 خرداد 1397  
ورود اعضا عضویت



صفحه اصلی جدیدترین مطالب اخبار و رویدادها آموزش آشپزی مقالات بهداشت و سلامت تالار گفتمان درباره ما تماس با ما
IranPKU.ir


دسته هاي مطالب

اخبار و رویدادها

آموزش آشپزی

مقالات

بهداشت و سلامت



سايت هاي مرتبط

PKU.com

PKU News

National Society for Phenylketonuria

انجمن حمايت از كودكان

انجمن فنیل کتونوری استان همدان

تحصیل در مالزی

انجمن فيزيك ايران

مهاجرت به مالزی

صفحه اصلیآموزش آشپزی    
طرز تهیه کدو شکم پر
يكشنبه 08 ژانويه 2017 - 19 دي 1395

کدو شکم پر یک غذای خاص و دوست داشتنی برای طرفداران این گونه غذاها. . .
مواد لازم:
کدو
قارچ
ذرت
فلفل دلمه
گوجه فرنگی
پیاز
روغن

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و آن را در روغن تفت می دهیم، کمی که تفت خورد ذرت، فلفل دلمه و گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم. سپس قارچ را که از قبل به صورت نگینی خرد کردیم به مواد اضافه می کنیم. کدوهایی را که داریم از وسط برش می زنیم و داخل آنها را خالی می کنیم، سپس آنها را یا بخار پز کرده و یا داخل فر قرار می دهیم. بعد آنها را با مواد تفت داده شده پر می کنیم. سپس روی آن را نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر سیر می ریزیم. بعد روی همه مواد پنیر پیتزا می ریزیم. سپس به مدت ده دقیقه آن را در فر قرار می دهیم و بعد از چند دقیقه هم گریل را برای طلایی شدنش روشن می کنیم.



جهت ارسال نظر می بایست در سایت عضو شوید .

جهت عضویت اینجا کلیک کنید و در صورتی که قبلا عضو بوده اید جهت ورود اینجا کلیک کنید ...