طرز تهیه مسقطی زعفرانی
سهشنبه 16 مهر 1392 - مسقطی زعفرانی، یکی از دسرهای معروف ؛ سنتی و خوشمزه شهر شیراز است. که می تواند یک پیشنهاد خوشمزه برای عصرانه کودکان شما باشد.
طرز تهیه مسقطی زعفرانی
مواد لازم:
نشاسته : ۱ پیمانه
آب : ۴ پیمانه
گلاب : ۱/۲پیمانه
کره : ۱۰۰ گرم
زعفران : به مقدار لازم
شکر : ۱ پیمانه
هل پودر شده : ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته را در۲ لیوان آب کاملا حل می کنیم بعد از صافی رد می کنیم سپس ۲ لیوان دیگر آب را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم مرتب هم می زنیم تا بجوشد و به رنگ شفاف درآید وقتی مایه کمی غلیط شد ، شکر؛ گلاب ؛ زعفران وهل را اضافه می کنیم دوباره هم می زنیم بعد کره را اضافه می کنیم دوباره هم می زنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. اگر می خواهیم مسقطی را به شکل سنتی (لوزی شکل) سرو کنیم باید مایه را مرتب هم بزنیم تا جایی که مایه حسابی غلیظ شود و از ظرف جدا شود . بعد از اینکه مایه به غلظت دلخواه رسید کف یک پیرکس مستطیل شکل را کمی چرب می کنیم مایه را درون ظرف ریخته می گذاریم کمی خنک شود سپس به مدت ۱ شب درون یخچال می گذاریم تا خوب ببندد سپس به شکل لوزی برش می زنیم و سرو می کنیم .
نکته:
- به جای کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید .
- این مسقطی بسیار خوشمزه است و مهم ترین نکته این است که خیلی به هم زدن نیاز دارد .
مواد لازم:
نشاسته : ۱ پیمانه
آب : ۴ پیمانه
گلاب : ۱/۲پیمانه
کره : ۱۰۰ گرم
زعفران : به مقدار لازم
شکر : ۱ پیمانه
هل پودر شده : ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته را در۲ لیوان آب کاملا حل می کنیم بعد از صافی رد می کنیم سپس ۲ لیوان دیگر آب را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم مرتب هم می زنیم تا بجوشد و به رنگ شفاف درآید وقتی مایه کمی غلیط شد ، شکر؛ گلاب ؛ زعفران وهل را اضافه می کنیم دوباره هم می زنیم بعد کره را اضافه می کنیم دوباره هم می زنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. اگر می خواهیم مسقطی را به شکل سنتی (لوزی شکل) سرو کنیم باید مایه را مرتب هم بزنیم تا جایی که مایه حسابی غلیظ شود و از ظرف جدا شود . بعد از اینکه مایه به غلظت دلخواه رسید کف یک پیرکس مستطیل شکل را کمی چرب می کنیم مایه را درون ظرف ریخته می گذاریم کمی خنک شود سپس به مدت ۱ شب درون یخچال می گذاریم تا خوب ببندد سپس به شکل لوزی برش می زنیم و سرو می کنیم .
نکته:
- به جای کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید .
- این مسقطی بسیار خوشمزه است و مهم ترین نکته این است که خیلی به هم زدن نیاز دارد .